Terug naar Agenda

dr. Anneriet Dassen

Spreker dr. Anneriet Dassen

Sinds eind 2016 ben ik werkzaam in Medisch Spectrum Twente als oncologisch en gastro-intestinaal chirurg, met als hoofdaandachtsgebieden de zorg voor patiënten met borstkanker, dikke darmkanker, melanoom en weke delen kanker.

Mijn opleiding heb ik in het UMCU te Utrecht en het Jeroen Bosch Ziekenhuis te Den Bosch gevolgd, en na 2 jaar differentiatie in de oncologische en gastro-intestinale chirurgie heb ik in 2014 mijn certificering als oncologisch en gastro-intestinaal chirurg behaald. Tijdens mijn opleiding tot chirurg heb ik mijn promotietraject voltooid met de verdediging van mijn proefschrift in maart 2014: ‘Gastric Cancer trends and treatment strategies in the Netherlands, challenges ahead’ aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Vervolgens heb ik mij verder bekwaamd in de oncologische chirurgie in het Erasmus MC Kankerinstituut van 2014 tot en met 2016, waar ik me verder heb verdiept in de behandeling van patienten met borstkanker, (uitgezaaide) dikke darmkanker, schildklierkanker, melanoom en weke delen kanker.

© 2024 De Laborant | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.